Ένα ζευγάρι από την Κίνα καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή συνωμότησε να σκοτώσει τα δύο παιδιά του άνδρα από τον προηγούμενο γάμο του, μόνο και μόνο για να μπορέσει να δημιουργήσει μια νέα οικογένεια. Ο άντρας και η γυναίκα «παραβίασαν τόσο το νόμο όσο και τα ηθικά όρια», ανέφερε κινεζικό δικαστήριο, ανακοινώνοντας την καταδίκη την Τρίτη.

Ο Zhang Bo είχε ξεκινήσει εξωσυζυγική σχέση με τη Ye Chengchen. Αμέσως μετά το διαζύγιό του με την τότε σύζυγό του Chen Meilin, τον περασμένο Φεβρουάριο, οι δυο τους αποφάσισαν να σκοτώσουν τα παιδιά, σημειώνει ο Independent.

Ο πατέρας πέταξε τον ενός έτους γιο του και τη δύο ετών κόρη του από το παράθυρο του 14ου ορόφου της πολυκατοικίας του τον περασμένο Νοέμβριο, αφού τους κάλεσε στο διαμέρισμά του. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι η Ye καταδικάστηκε επίσης για φόνο και σε θάνατο επειδή ανάγκασε τον Zhang να σκοτώσει τα παιδιά, ανέφερε στην ετυμηγορία του το δικαστήριο.

Σημείωσε ακόμη ότι η Ye δεν ήθελε ο μελλοντικός της σύζυγος να έχει παιδιά από άλλες γυναίκες.

Η Ye και ο Zhang είχαν αρχίσει να βγαίνουν ραντεβού το 2019. Η γυναίκα φέρεται να είχε ζητήσει πολλές φορές από τον πατέρα να σκοτώσει τα δύο παιδιά του, επειδή οι γονείς της είχαν αντιταχθεί στο να παντρευτεί έναν άνδρα που είχε ήδη παιδιά.

Τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι η Ye είπε στον Zhang: «Όταν φύγουν τα παιδιά, θα σε παντρευτώ… Γιατί δεν σκοτώνεις και τα δύο αφού έτσι κι αλλιώς θα σκοτώσεις;».

«Όταν ο Zhang Bo δίστασε, ο Ye τον ανάγκασε να διαπράξει το έγκλημα και τελικά ακολούθησε η δολοφονία», αναφέρεται στην ετυμηγορία.

Αφού πέταξε τα παιδιά του από το παράθυρο, τον είδαν κάποιοι γείτονες να κλαίει δίπλα τους. Το ένα από τα παιδιά είχε πεθάνει επί τόπου, ενώ το άλλο κηρύχθηκε νεκρό σε νοσοκομείο.