Μια γυναίκα υποβλήθηκε σε εγχείρηση για να αποκτήσει αιδοίο πορνοστάρ, ενώ παντρεύτηκε έναν μικρότερο άνδρα με τον οποίο έχουν 21 χρόνια διαφοράς ηλικίας και κάθε φορά που κάνουν σεξ νιώθει αβάσταχτους πόνους.

Η 47χρονη Vanesa Vaughn έδωσε 3.500 δολάρια για χειλοπλαστική το 2020, όμως η ιδέα αναπτύχθηκε στο μυαλό της δεκαετίες νωρίτερα. Σύμφωνα με τη New York Post, σε ηλικία 25 ετών ήταν σε σχέση με ένα άνδρα, που είπε πως είχε «το πιο άσχημο αιδοίο στον κόσμο».

«Καρφώθηκε στο μυαλό μου η φράση και δεν έφευγε με τίποτα. Μετά από χρόνια παντρεύτηκα και ο πρώην με απατούσε συχνά, κάτι που απέδιδα στο “άσχημο” αιδοίο μου. Έπαθα εμμονή με τις πορνοστάρ και ήθελα να αποκτήσω ένα ωραίο αιδοίο, όπως το δικό τους», είπε χαρακτηριστικά.

@venesavvaughn

Part 1 of my botched labiaplasty. Id like to tale this opportunity to let all women know that your vulvas are fine the way they are. If youve ever been cheated on or been told youre not good enough, its only a reflection of how the pther person is feeling#botchedplasticsurgery #botchedlabiaplasty #labiaplasty #surgery #surgeon #clitoras #fyp #foryoupage #viraltiktok

♬ original sound – Venesa V

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της λοιπόν, πήγε στο γιατρό και υποβλήθηκε σε εγχείρηση, αλλά πήγε λάθος. «Έκοψε τη σάρκα μέχρι το κόκκαλο. Δεν ήθελα να πιστέψω τι έγινε. Μετά από δύο μήνες πάθαινα συνέχεια ουρολοίμωξη και πήγαινα στο νοσοκομείο», είπε η Vanesa.

Έκτοτε παντρεύτηκε έναν 26χρονο άνδρα που ονομάζεται Ajay και προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα της, αφού πονάει αβάσταχτα κάθε φορά στο σεξ και δεν δυσκολεύεται αρκετά με το ταμπόν.

«Η τοποθέτηση των ταμπόν είναι πολύ δύσκολη και το σεξ εξακολουθεί να είναι πολύ επώδυνο κάθε φορά», σημείωσε η 47χρονη, ενώ πρόσθεσε πως μήνυσε τον πλαστικό και δικαιώθηκε.

Πλέον, βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης και εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με τον Ajay, αλλά φοβάται, επειδή «η σκέψη ότι θα βγάλω ένα παιδί από τον κόλπο μου είναι τρομακτική. Δεν ξέρω πώς θα μπορέσω να το κάνω».

@venesavvaughn

Replying to @Claire Smith you’re the reason why alot of women dont speak up about their pain. Shame on you Claire#troll #bully #bullyawareness #getoffmypage #viral #fyp #foryoupage #foryoupage

♬ original sound – Venesa V