Τα παιδιά «φέρνουν την ευτυχία», λέει ένα ρητό, αλλά στη περίπτωση ενός παντρεμένου ζευγαριού φαίνεται να λειτούργησαν αντίστροφα τα πράγματα, αφού τα νέα μέλη τούς απομάκρυναν και τελικά χώρισαν.

Μια γυναίκα μίλησε με το ψευδώνυμο Joanne Smith και με βάση την The Sun ισχυρίστηκε πως ο γάμος με τον Peter καταστράφηκε, γιατί λόγω των παιδιών ο σύζυγος την απάτησε. Όλα άρχισαν με την έλευση του πρώτου τους παιδιού, που ονομάζεται Marley, γιατί εκείνη ανέλαβε όλη την ευθύνη για την ανατροφή του.

«Η μητρότητα δεν ήταν όπως περίμενα. Ήθελα να μιλήσω στον Peter για αυτό, αλλά σπάνια ήταν κοντά», είπε και ανέφερε πως «ένιωθα σαν να ήμουν μόνη. Έκανα τα πάντα, από το τάισμα του μωρού, μέχρι τις δουλειές του σπιτιού. Εκείνος έλειπε συνέχεια».

«Η γιατρός μου διέγνωσε επίσης επιλόχεια κατάθλιψη και έπρεπε να κάνω θεραπεία. Η σεξουαλική μου διάθεση μειώθηκε λόγω της εξάντλησης και αυτός το πήρε ως απόρριψη», σημείωσε στη συνέχεια.

Θλιμμένη γυναίκα

Έτσι, άρχισαν να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον, μέχρι που κάποια στιγμή βρήκε γυναίκες τρίχες στα ρούχα του. «Υποψιαζόμουν ότι ο Peter έβλεπε άλλες γυναίκες και έψαχνε την επιβεβαίωση. Αλλά ήθελα να πιστέψω το αντίθετο», είπε η Joanne.

Τελικά, λίγο πριν τα πρώτα γενέθλια του μικρού έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος και μια μέρα που έβαζε πλυντήριο ανακάλυψε την αλήθεια. «Έψαξα το παντελόνι του και βρήκα ένα πακέτο προφυλακτικά. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως θα χώριζα», είπε και πρόσθεσε πως θεωρεί την έλευση των παιδιών της ως κύριο λόγο για το διαζύγιο.