Ένας άνδρας πήρε τηλέφωνο την αστυνομία για να ζητήσει βοήθεια, ουρλιάζοντας υστερικά ότι τον έχουν περικυκλώσει αρκούδες και προσπαθούν να τον φάνε, όμως τώρα κινδυνεύει με πρόστιμο ή ακόμη χειρότερα με φυλάκιση.

Το περιστατικό έγινε στη Δυτική Βιρτζίνια το χάραμα στις 22 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το Insider ένας 46χρονος πήρε τις αρχές και σε υστερική κατάσταση, είπε πως ήταν στο δάσος και είχε δεχτεί επίθεση από αρκούδα. Επίσης, τόνισε ότι αιμορραγούσε από το κεφάλι και πως τον πλησίαζαν άλλες αρκούδες, οι οποίες έκαναν κύκλους γύρω του και προσπαθούσαν να τον φάνε.

Η αστυνομία έμεινε σε ανοιχτή επικοινωνία μαζί του και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες, όπου συμμετείχαν και εθελοντές, ενώ παραλίγο να σηκωθεί και ένα ελικόπτερο, προκειμένου να συνδράμει.

Τελικά, εντοπίστηκε στις 5 το ξημέρωμα μετά από δύο ώρες αναζητήσεων και όχι μόνο ήταν ζωντανός, αλλά δεν έφερε κανένα τραύμα και μύριζε αλκοόλ από απόσταση. «Ο άνδρας ήταν τελείως μεθυσμένος και αρνήθηκε οποιαδήποτε ιατρική περίθαλψη. Ζήτησε συγγνώμη για την “αναστάτωση” και ότι απλώς ήθελε να βγει έξω από το δάσος», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αμέσως έγινε καταγγελία κατά του 46χρονου, καθώς απασχόλησε αβάσιμα τις αρχές. Έτσι, έγινε καταγγελία για ψευδή αναφορά ενός περιστατικού έκτακτης ανάγκης και μπορεί να υπάρξουν βαριά πρόστιμα ή ακόμα και φυλάκιση.

Συγκεκριμένα, στη Δυτική Βιρτζίνια, ένα άτομο που κρίνεται ένοχο για ψευδή αναφορά ενός περιστατικού έκτακτης ανάγκης, μπορεί να πληρώσει πρόστιμο έως και 500 δολάρια ή να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης έως και έξι μήνες.