Η fashion influencer και ιδιοκτήτρια της εταιρείας ρούχων «Attire», Xenia Adonts, έχει μοναδικό στιλ. Μέσα από το Instagram της και τα βίντεο που ανεβάζει στο TikTok αποδεικνύει πως όλα τα κομμάτια μπορούν να γίνουν statement, αρκεί να στιλιζαριστούν σωστά. Και αυτός είναι ο λόγος που την ακολουθούμε και δε χάνουμε κανένα post της.

Στις τελευταίες της εμφανίσεις στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη δεν παρέλειψε να ακολουθήσει τις τάσεις της μόδας, χαρίζοντάς μας υπέροχα street style σύνολα. Εμείς συγκεντρώσαμε 5 looks που είναι συνυφασμένα με τις τάσεις της φετινής άνοιξης και που είναι εύκολο να υιοθετήσουμε.

Το χρώμα της σεζόν: Βουργουνδί καμπαρντίνα & τσάντα

Σε αυτό το look η Xenia Adonts επιβεβαιώνει πως ακόμα και σκούρο, το βουργουνδί είναι από τα top χρώματα της άνοιξης. Ταιριάζει υπέροχα με την γκρι της φούστα, ενώ η κοντή της καμπαρντίνα είναι καταπληκτική.

Ριγμένο πουλόβερ στους ώμους

Ένα παραπάνω στοιχείο που μπορείτε να προσθέσετε στο καθημερινό σας styling, είναι να ρίξετε ένα πλεκτό πουλόβερ στους ώμους σας, όπως έκανε η Adonts στην παρακάτω φωτογραφία. Είναι cool και όμορφο και ταιριάζει πολύ συνδυασμένο με πουκάμισα και λευκά T-shirts.

Μπαλαρίνες με μπαρέτα

Οι μπαλαρίνες φέτος έχουν μπαρέτες και από εκεί που θεωρούνταν ξεπερασμένες, πλέον είναι trendy. Είναι classy, βολικές και θα τις ευχαριστηθείτε μέχρι τις πρώτες ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Κόκκινο καλσόν

Αν σας φαίνεται τολμηρό, η Xenia Adonts αποδεικνύει πως δεν είναι. Αντιθέτως, δίνει χρώμα στα outfits και αναβαθμίζει κάθε σύνολο. Προτιμήστε το κόκινο καλσόν, ειδικά αν έχετε ψηλά και αδύνατα πόδια.

See through φούστα

Οι διάφανες φούστες εμφανίστηκαν σε πολλές πασαρέλες της τωρινής σεζόν και η Xenia Adonts δεν δίστασε να εμφανιστεί με αυτό το εντυπωσιακό κομμάτι. Αν θέλετε να φορέσετε κι εσείς μια διάφανη φούστα για τις βραδινές εξόδους σας, τότε επιλέξτε να φορέσετε από μέσα κάποιο μεσοφόρι.