Το denim on denim δεν είναι εύκολος συνδυασμός. Μπορεί να πιστεύουμε πως αρκεί να φορέσουμε το τζιν παντελόνι και το τζιν πουκάμισό μας, όμως αν τα χρώματά τους δεν ταιριάζουν ή αν τα αξεσουάρ δεν είναι σωστά, τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.

Ποια είναι λοιπόν το μυστικό για ένα πετυχημένο denim on denim look; 6 influencers αποκωδικοποιούν τον συνδυασμό και μας δείχνουν πώς μπορούμε να τον φορέσουμε σε πρωινά και απογευματινά σύνολα.

Total blue

Για να μπείτε στον κόσμο του denim on denim, ξεκινήστε διαλέγοντας δύο κομμάτια στους ίδιους τόνους. Ανοιχτό μπλε τζάκετ και φούστα στην ίδια απόχρωση είναι το πρώτο βήμα για ένα σύνολο με συνοχή. Η Elsa Hosk δείχνει την κατάλληλη τζιν απόχρωση για μία τέτοια εμφάνιση.

Pop of color

Αν σας αρέσει η παραπάνω ιδέα, μπορείτε να την αναβαθμίσετε προσθέτοντας χρώμα στο look σας. Ένα φουλάρι στα μαλλιά ή κόκκινες λεπτομέρειες σε αξεσουάρ και παπούτσια θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να αναδείξετε το προσωπικό σας στιλ. Δείτε πώς το κάνει η Tin Vcb.

Mix & match

Για εσάς που δεν θέλετε να δοκιμάσετε ίδια απόχρωση πάνω-κάτω ή δεν έχετε στην γκαρνταρόμπα σας τζιν κομμάτια στο ίδιο χρώμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το denim on denim φορώντας παντελόνι και πουκάμισο σε διαφορετικούς τόνους. Πιο δύσκολο να το πετύχετε, αλλά η Aimee Song δείχνει τον τρόπο.

Black & blue

Η Bella Hadid υιοθέτησε την παραπάνω λογική και την πήγε ένα βήμα παρακάτω. Το μοντέλο διάλεξε τζιν σε μαύρη απόχρωση και κορσέ τοπ σε μπλε τόνο, αποδεικνύοντας πως ναι, μπλε και μαύρο είναι super combo.

Denim on denim & plaid patches

Για την καμπάνια της Levi’s, η youtuber Emma Chamberlain φόρεσε τζιν γιλέκο και τζιν παντελόνι επενδυμένο με μεγάλα plaid patches. Η μονοχρωμία τονίζει ακόμα περισσότερο το μοναδικό στιλ του παντελονιού και μας δίνει μία εξαιρετική ιδέα για το πώς μπορούμε να αναδείξουμε ένα ιδιαίτερο κομμάτι που έχουμε στην ντουλάπα μας.

Jeans & fishnet

Ο τολμηρός συνδυασμός της Chiara Ferragni να φορέσει το denim on denim σύνολό της με διχτυωτό καλσόν, παίρνει άριστα. Αν θέλετε να υιοθετήσετε το look, μπορείτε να διαλέξετε ένα πιο διακριτικό διχτυωτό καλσόν, με πιο λεπτή πλέξη.