Η τραγουδίστρια και η ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ ξέρει καλύτερα από τον οποιονδήποτε πώς να κάνει ένα απλό και φρέσκο μακιγιάζ ώστε να φαίνεται πάντα υπέροχη. Δίνει ιδιαίτερη προσοχή στα προϊόντα που χρησιμοποιεί και δηλώνει λάτρης ενός πολύ απλού αλλά ταυτόχρονα φρέσκου και λαμπερού μακιγιάζ, το οποίο επιτυγχάνει καθημερινά με τη βοήθεια συγκεκριμένων πινέλων και μια προσεκτική επιλογή προϊόντων. Το αποτέλεσμα; Η λαμπερή και απλή εμφάνισή της.

Η ρουτίνα μακιγιάζ της, λοιπόν, ξεκινά με ένα σπρέι, το οποίο της αρέσει να χρησιμοποιεί, έτσι ώστε το foundation να απλώνεται ευκολότερα. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί ένα ελαφρύ foundation και τοποθετεί μερικές κουκκίδες στο μέτωπο, τα μάγουλα, το πηγούνι και τη μύτη της. Τέλος, με ένα πινέλο το κατανέμει ομοιόμορφα σε όλο της το πρόσωπο.

Επόμενο βήμα αποτελεί η ενυδάτωση των χειλιών της με το αγαπημένο της lip balm, το οποίο αφήνει να κάνει την δουλειά του όσο προχωράει στην εφαρμογή του ρουζ. Επιλέγει ένα ρουζ σε υγρή μορφή -ιδιαίτερα χρήσιμο για άτομα με ξηρό τύπο δέρματος– με ελαφριά σύνθεση για τη δημιουργία ενός απαλού και φρέσκου αποτελέσματος.

Με τη βοήθεια ενός μεγάλου πινέλου κάνει μικρές κυκλικές κινήσεις για να χρωματίσει τα μάγουλα και τα ζυγωματικά της. Για να τονίσει, επιπλέον το ρουζ της, φοράει ένα highlighter στα ζυγωματικά, την άκρη της μύτης και μια κουκκίδα στο πάνω μέρος των χειλιών της και λίγο κάτω από τα φρύδια της.

Στο τέλος της ρουτίνας μακιγιάζ της, η Γκόμεζ επιστρέφει στα χείλη της. Ολοκληρώνει το μακιγιάζ της με ένα φούξια κραγιόν και πάλι σε υγρή μορφή, το οποίο αφήνει ένα βελούδινο ματ φινίρισμα, κάνοντας τα χείλη να μοιάζουν πιο γεμάτα. Επειδή πρόκειται για ένα έντονο χρώμα, επιλέγει να το συμπληρώσει με γυμνά μάτια, έτσι ώστε η εμφάνισή της να μην είναι υπερβολική. Στο πάνω μισό του προσώπου της, χρησιμοποιεί μόνο ένα μολύβι και τζελ φρυδιών.