Η σχολαστική περιποίηση του προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το δέρμα σας λαμπερό, αλλά κάποιες φορές, μπορεί να μοιάζει αρκετά ακριβή συνήθεια. Οι μάσκες προσώπου που αγοράζονται από το εμπόριο είναι μια εξαιρετική λύση, αλλά τώρα που περνάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι μπορείτε να παρασκευάσετε τις δικές σας, χωρίς να μπείτε σε ιδιαίτερα έξοδα.

Έτσι, όταν αναζητάτε όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα μιας υπέροχης μάσκας προσώπου χωρίς να θέλετε, ωστόσο, να ξοδέψετε χρήματα, η λύση έρχεται από το ντουλάπι της κουζίνας. Σε αυτό θα βρείτε πολλές «θαυματουργές» πρώτες ύλες που δεν γνωρίζατε μέχρι πρότινος για να παρασκευάσετε μια σπιτική και άκρως αποτελεσματική μάσκα προσώπου.

Η κατασκευή μάσκας προσώπου στο σπίτι είναι πολύ εύκολη και ανέξοδη, και μπορείτε να αποθηκεύσετε το σκεύασμά σας σε ένα βάζο στο ψυγείο, ώστε να το ξαναχρησιμοποιήσετε. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, να μεταφέρετε την εμπειρία της μάσκας προσώπου στο επόμενο επίπεδο, μέσα από την συνταγή που ακολουθεί.

Για μια μάσκα προσώπου που ανανεώνει το δέρμα, θα χρειαστεί να παρασκευάσετε λίγο πράσινο τσάι, ωστόσο με ελάχιστη ποσότητα νερού, ώστε να είναι πιο συμπυκνωμένο. Στη συνέχεια ανακατέψτε ίσα μέρη τσάι και μέλι μαζί με ελάχιστο χυμό λεμονιού. Απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 20 έως 30 λεπτά πριν το πλύνετε με ζεστό νερό. Ετοιμαστείτε να αισθανθείτε εξαιρετικά ανανεωμένες!