Κάτι ο φίλος σου που προσπάθησε με τρόπο να σου πει ότι το κραγιόν σου και το ρουζ «βγάζουν μάτι», κάτι οι κολλητές που σταμάτησαν πια να σε ρωτούν αν το ένα χρώμα πάει με το άλλο, καλά θα κάνεις να μάθεις να «διαβάζεις» τα σημάδια που μαρτυρούν πως παραβάφεσαι.

Παντού και πάντα: αν δεν μπορείς ούτε στο σούπερ μάρκετ να πας χωρίς να έχεις στην τσάντα σου μια μάσκαρα, ένα μέικ-α, δυο κραγιόν και πέντε διαφορετικές μάσκαρα, τότε ναι μάλλον το έχει ςλιγάκι παρακάνει με το μακιγιάζ σου. Είπαμε να μην βγαίνεςι έξω από το σπίτι χάλια αλλά το να μην μπορείς χωρίς το μακιγιάζ σου γίνεται κάπως ψυχολογικό θέμα. Δεν πειράζει και να φανεί λίγο μια κοκκινίλα ή ένα σπυράκι, αφού άνθρωπος είσαι και εσύ και δεν γίνεται να είσαι τέλεια όλες τις ώρες.

Είσαι αγνώριστη: αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου χωρίς μέικ-απ και δεν νιώθεις καλά τότε κάτι σίγουρα δεν πάει καλά. Μπορεί με το μακιγιάζ να είσαι πιο λαμπερή και εντυπωσιακή όμως το μακιγιάζ σου δεν είναι δυνατόν να σε αλλάξει τελείως γι’ αυτό μην τρελαίνεσαι. Κουκλίτσα είσαι δεν χρειάζεται να παστώνεσαι για να νιώθεις έτσι.

Δεν σε αναγνωρίζουν οι φίλες σου: αν δεις πως οι φίλες σου σε κοιτάζουν επίμονα αλλά δεν έρχονται να σου μιλήσουν τότε μήπως απλά δεν σε γνωρίζουν; Τώρα λοιπόν είναι η ώρα να σταματήσεις να βάφεσαι τόσο πολύ από το πρωί ως το βράδυ και να προσπαθήσεις να δείχνει όσο πιο πολύ φυσική και ο εαυτός σου. Εξάλλου μην ξεχνάς πως το φυσικό μακιγιάζ είναι το απόλυτο must και της νέας σεζόν.

Aνανέωση στο φουλ: αν κάθε τρεις και λίγο κοιτάζεις πώς θα ανανεώσεις το μακιγιάζ σου για να είναι πάντα τέλειο τότε το έχεις λιγάκι παρακάνει. Διάλεξε ένα κραγιόν που να είναι long lasting και να διαρκεί ώστε να μην χρειάζεται να αγχώνεσαι ότι θα σου φύγει το κραγιόν.

Πηγή: womenonly.gr