Έχεις σκεφτεί ποτέ πως το κατάλληλο μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις πιο ξεκούραστη, πιο όμορφη αλλά και πιο νέα;

Κάλυψε τα σημάδια της κούρασης από τις ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου και το καθημερινό τρέξιμο ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα. Στην ιστοσελίδα του πρώτου Θέματος βρήκαμε τις παρακάτω συμβουλές που είναι χρυσές τώρα που ξεκινάει ο νέος εργασιακός χρόνος!

Make up: διάλεξε ένα τόνο πιο ανοιχτό από το κανονικό σου και δες το πρόσωπο σου να μεταμορφώνεται! Η πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στο make up σου χαρίζει πιο λαμπερό και δροσερό πρόσωπο, σε αντίθεση με μια πιο σκουρόχρωμη απόχρωση που σε δείχνει μεγαλύτερη.

Κονσίλερ στις γραμμές έκφρασης: συνήθως οι γραμμές έκφρασης είναι εντονότερες στο μέτωπο, τα μάτια και στην περιοχή των χειλιών. Δε χρειάζεται να είσαι ανέκφραστη απλά άπλωσε μια στρώση ανοιχτόχρωμο κονσίλερ ακριβώς επάνω στις λεπτές γραμμές και θα δεις τα σημάδια αυτά να εξαφανίζονται και το πρόσωπο σου να δείχνει ακόμη πιο λαμπερό!

Όχι στην πούδρα: η πούδρα σε συνδυασμό με τη βάση σου βαραίνει την επιδερμίδα σου. Παρόλο που η πούδρα σταθεροποιεί το make up προσφέροντας πιο δυνατή κάλυψη από σημάδια και σπυράκια ταυτόχρονα βαραίνει την επιδερμίδα σου, η οποία χάνει τη φυσική της λάμψη. Επομένως, ξέχνα την πούδρα και επίλεξε ένα ελαφρύ make up που θα σε καλύψει.

Ναι στο ρουζ: καιρός να αξιοποιήσεις το ρουζ σου! Εκτός από τα μήλα άπλωσε μια διακριτική πινελιά σε τόνους του ροδακινί, σκούρου ροζ. Τριανταφυλλί ροζ για το μέτωπο, τη μύτη και το πηγούνι και έχεις μια σούπερ sun kissed όψη, ενώ δείχνεις πιο φρέσκια!

Μάτια μου φτιαγμένα από nude: το nude look είναι ότι πρέπει για τα μάτια σου! Επίλεξε μια σκιά σε ένα ζεστό μπεζ και τόνισε την εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού σου, τονίζοντας το βλέμμα σου υιοθετώντας το φετινό must natural look.

Γύρισε τες: τις βλεφαρίδες σου! Με το κατάλληλο εργαλείο δώσε στις βλεφαρίδες σου μια κλήση προς τα επάνω και άπλωσε μια ελαφριά στρώση μάσκαρα σε σκούρο καφέ χρώμα για φυσική ένταση στο βλέμμα αφήνοντας την αίσθηση ότι δε φοράς μάσκαρα.

Δώσε σχήμα: στα φρύδια σου! Με το σωστό σχήμα φρυδιών αναδεικνύεις το βλέμμα σου και τα μάτια σου φαίνονται μεγαλύτερα τραβώντας εκεί την προσοχή.

Ναι στο μολύβι χειλιών: αν έχεις λεπτές γραμμές έκφρασης είναι πιθανό να έχουν δημιουργηθεί γύρω από την περιοχή του στόματος. Το μολύβι χειλιών θα “οριοθετήσει” την περιοχή των χειλιών σου χωρίς να αφήνει το κραγιόν σου να ξεφύγει έξω από τη γραμμή, τονίζοντας τα υπέροχα χείλη σου!