Οι προσωπικές στιγμές μητέρων με τα μωρά τους γίνονται συχνά πυκνά αντικείμενο σχολιασμού στα social media, ειδικά όταν αυτές οι στιγμές αποτυπώνονται σε φωτογραφίες ή βίντεο. Ένα από τα ζητήματα που αρκετός κόσμος δείχνει να θεωρεί ταμπού είναι ο δημόσιος θηλασμός.

Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός Chrissy Teigen ανέβασε μία φωτογραφία της με τα παιδιά της στο Instagram και, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, προκλήθηκε καταιγισμός σχολίων. Η Teigen κρατάει το μωρό της με το ένα της χέρι ενώ το θηλάζει και με το άλλο την κούκλα της μεγαλύτερης κόρης της, Luna.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έχει γράψει: «Η Luna με έκανε να θηλάσω και την κούκλα της, οπότε υποθέτω ότι έχω δίδυμα πλέον». Όπως μετέδωσε το BBC μέσα σε λίγες ώρες η φωτογραφία είχε πάνω από 3 εκατ. αντιδράσεις στα social media του μοντέλου.

Δεν ήταν όμως μόνο θετικά τα σχόλια που έλαβε καθώς αρκετοί την κατηγόρησαν ότι μία προσωπική της στιγμή δεν χρειάζεται να γίνεται δημόσιο θέμα. Το ίδιο το μοντέλο πήρε θέση όταν μία χρήστης της έγραψε «ξέρω ότι η περίοδος, η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός είναι κάτι φυσιολογικό αλλά δεν θέλω να τα βλέπω μπροστά μου». Η Teigen της απάντησε ότι «ούτε εγώ θέλω να βλέπω selfies από το Coachella αλλά αφήνω τους ανθρώπους να ζουν τη ζωή τους».

Clipboard02