Το καλοκαίρι βρίσκεται μια ανάσα μακριά και ο καιρός είναι πλέον ιδανικός για βόλτες. Ανυπομονώ να ανακαλύψω όλα τα καινούρια καφέ, να περπατήσω στις όμορφες γωνιές της πόλης και να απολαύσω τα πρώτα καλοκαιρινά cocktails. Είναι η ιδανική εποχή για ανοιχτά παπούτσια που θα με δροσίζουν αλλά και θα αναδεικνύουν τα πόδια και το περίτεχνo πεντικιούρ μου. Ένα πολύ απλό outfit μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί από ένα ωραίο και εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια. Για αυτό το λόγο θα επενδύσω σε κομμάτια – κλειδιά που θα δώσουν μια άλλη πνοή στα ρούχα της ντουλάπας μου. Τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά γυναικεία παπούτσια για λαμπερές εμφανίσεις τα βρίσκω πού αλλού;… στο Topshoes.gr. Με ένα κλικ, βρίσκω όλα τα στιλ, σχέδια και χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν στις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου στην πόλη, αλλά και στο νησί. Τα πιο μοντέρνα σχέδια από γνωστά brands αλλά και πιο κλασικές γραμμές, έρχονται από την πασαρέλα κατευθείαν στα πόδια μου, για να διανύσω χιλιόμετρα κομψότητας και να εντυπωσιάσω σε κάθε μου εμφάνιση. Το μόνο που με προβληματίζει είναι τι να πρωτοδιαλέξω από τη νέα collection σε γυναικεία παπούτσια με τα εντυπωσιακά μοντέρνα σχέδια και χρώματα σε άκρως οικονομική τιμή.

Άνετες και στιλάτες εμφανίσεις

doish4Άνεση και στιλ πάνε μαζί ιδιαίτερα το καλοκαίρι, ωστόσο θέλω ένα στιλ παπουτσιού που θα μου χαρίσει μερικούς πόντους ύψους. Τα flatforms είναι η ιδανική λύση για μοντέρνες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Δεν είναι τυχαία ότι τα flatforms αποτελούν κορυφαία τάση τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς προσφέρουν άνεση, ύψος και στιλ. Μπορώ να τα φορέσω στο γραφείο, την απογευματινή βόλτα και τη βραδινή έξοδο και συνδυάζεται με ό,τι κι αν επιλέξω να φορέσω. Με τη νέα collection του Topshoes.gr κάτι μου λέει ότι θα γίνει κομμάτι των καθημερινών μου εμφανίσεων.

Θηλυκότητα στα ύψη

doish5Για έξτρα πόντους στιλ στο λουκ μου επιλέγω μοντέρνα και κομψά ζευγάρια ψηλοτάκουνα γυναικεία πέδιλα από τη νέα collection του Topshoes.gr που αναδεικνύουν τα καλοκαιρινά μου σύνολα. Ταιριάζουν με κάθε μου εμφάνιση τόσο για χαλαρές εξόδους όσο και για επίσημες εμφανίσεις. Για ένα μοδάτο και εντυπωσιακό σύνολο ένα ζευγάρι πέδιλα σε κόκκινο χρώμα αποτελούν εξαιρετική επιλογή και αναδεικνύουν όμορφα τα πόδια μου.

Ιδιαίτερες εμφανίσεις για μοδάτα παιδιά

doish3Για τη μικρή πρωταγωνίστρια της ζωής μου επιλέγω μοντέρνα παιδικά παπούτσια που χαρίζουν άνεση και στιλ σε κάθε της βήμα. Και σαν κάθε μικρή fashionista που θέλει η ίδια να επιμελείται τη δική της εμφάνιση μπορεί να διαλέξει μέσα από μια πληθώρα επιλογών από αθλητικά και σαγιονάρες με τις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. doish2Ούτε τα αγοράκια όμως μένουν παραπονεμένα, καθώς η collection με πέδιλα, σαγιονάρες και παιδικά αθλητικά παπούτσια θα οδηγήσει κάθε τους βήμα με άνεση και στιλ. Δείτε περισσότερα : www.topshoes.gr facebook Topshoes.gr   instagram topshoesgr