Ένα από τα συχνά μικροπροβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην κουζίνα είναι οι διάφορες μυρωδιές που αναδύονται από το ψυγείο, ιδιαίτερα αν αποθηκεύουμε συχνά τάπερ με φαγητά.

Αν έχει συμβεί και σε εσάς τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα για να απαλλαγείτε από τις έντονες, ενοχλητικές οσμές.

Η μία λύση βρίσκεται στα λεμόνια. Κόψτε τρία λεμόνια στη μέση και αφαιρέστε το εσωτερικό τους. Στη συνέχεια ρίξτε πάνω στη φλούδα τους αρκετό αλάτι και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του ψυγείου. Αφήστε τα στα ράφια για περίπου μια εβδομάδα και έπειτα βγάλτε τα. Το αλάτι θα τραβήξει τις μυρωδιές, ενώ το λεμόνι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας.

Κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε σε ένα ράφι του ψυγείου σας ένα φλιτζανάκι ελληνικό καφέ το οποίο πρώτα θα το έχετε γεμίσει επίσης με ξίδι και μαγειρική σόδα. Θα εντυπωσιαστείτε από το πόσο γρήγορα απορροφά τις έντονες μυρωδιές.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.