Η Elisabeth Lashes χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Bλεφαρίδων

Η εταιρία παραγωγής, διάθεσης και διανομής επαγγελματικών προϊόντων extensions βλεφαρίδων συμμετείχε στο διεθνούς φήμης συνέδριο


ΓΥΝΑΙΚΑ
18:33
13/03/2018
Η Elisabeth Lashes χορηγός στο Παγκόσμιο Συνέδριο Bλεφαρίδων
loading

Η καταξιωμένη στην ελληνική αγορά, εταιρία παραγωγής, διάθεσης και διανομής επαγγελματικών προϊόντων extensions βλεφαρίδων συμμετείχε ως χορηγός στο παγκόσμιο συνέδριο «Lash Masters Conference» που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, στις 3 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για ένα διεθνούς φήμης συνέδριο, στο οποίο εξειδικευμένοι επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, έρχονται σε επαφή με τις νέες τάσεις στις βλεφαρίδες, γνωρίζουν από κοντά τα πιο high-end προϊόντα της δουλειάς τους και μαθαίνουν τα μυστικά από τους κορυφαίους lash-artists.

Σε αυτό λοιπόν το συνέδριο, η Έλλη Τσανταρλιώτη, ιδρύτρια της Elisabeth Lashes και μία εκ των κορυφαίων lash-artist συμμετείχε δυναμικά όχι μόνο ως on-line judge, αλλά και ως ομιλήτρια, αφού παρουσίασε για πρώτη φορά, τα αποτελέσματα της έρευνάς της, που σχετίζονται με το πώς οι καιρικές συνθήκες της Μεσογείου επηρεάζουν τη συγκόλληση των extensions βλεφαρίδων (επίδραση καιρικών συνθηκών Μεσογείου στη συγκόλληση βλεφαρίδων) - κάτι πραγματικά πρωτοποριακό και ιδιαίτερο, που αφορά άμεσα όλες τις γυναίκες της Μεσογείου.

gpgoj2

Η Έλλη Τσανταρλιώτη δήλωσε ενθουσιασμένη με την αποδοχή των δικών της αποτελεσμάτων μετά από επιτόπια έρευνα πολλών χρόνων. Επίσης σημείωσε πως η μέθοδος Elisabeth Lashes βρίσκει -και με την παρουσία της σε αυτό συνέδριο- τη θέση που της αντιστοιχεί: μεταξύ των κορυφαίων του κόσμου.

facebook

Elisabeth Lashes Extensions Βλεφαρίδων

 

instagram

elisabethlashes

 

Elisabeth’s Point

Ελ.Βενιζέλου 4, 15121 Πεύκη, 210 80 23 376

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει