Φτιάχνεται σε λιγότερο από μισή ώρα και έχει γεύση που σε απογειώνει. Δοκιμάστε να το παρουσιάσετε σε οικογένεια και φίλους και τα αποτελέσματα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Τι χρειαζόμαστε:

* 2 πακέτα σφολιατίνια

Κρέμα Πρώτη

* 1 κουτί σαντιγύ ( ermol ή morfat)
* 1 κούπα ζάχαρη άχνη
* 2 κουταλιές ζαχαρούχο γάλα

Κρέμα Δεύτερη

* 2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου
* Το υπόλοιπο ζαχαρούχο γάλα

Πως το κάνουμε:

1. Αρχικά χτυπάμε στο μίξερ την πρώτη κρέμα για περίπου πέντε λεπτά.
2. Ίδια διαδικασία ακολουθούμε και για τη δεύτερη κρέμα μας.
3. Μέσα σ’ένα βαθύ, μεσαίο σκεύος τοποθετούμε μία στρώση από σφολιατίνια και στη συνέχεια ρίχνουμε τη δεύτερη κρέμα.
4. Κατόπιν, κόβουμε μερικά σφολιατίνια στη μέση και τα τοποθετούμε έτσι μισά κάνοντας άλλη μία στρώση στο γλυκό μας.
5. Για το τελείωμα του μιλφέιγ τοποθετούμε την πρώτη κρέμα και στολίζουμε με θρύμματα από σφολιατίνια και ζάχαρη άχνη.
6. Διατηρείται στο ψυγείο. Καλό θα είναι πριν το σερβίρισμα να το αφήσουμε για τουλάχιστον 6 ώρες στο ψυγείο. Σίγουρα θα το λατρέψετε! Καλή σας όρεξη!!

Λίγα μυστικά ακόμα

Το μυστικό γι’αυτό το γλυκό είναι να βάλουμε στη δεύτερη κρέμα λίγη από την πρώτη. Δε χρειάζεται παραπάνω από δύο κουταλιές.

Για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα του γλυκού, η πρώτη κρέμα πρέπει να έχει λευκό χρώμα και η δεύτερη κρεμ χρώμα, σαν κίτρινο.

Πηγή: sintagespareas