Για να ξεροψήσετε και να πάρουν χρώμα αμύγδαλα και κουκουναρόσποροι στα μικροκύματα:
  – Δυνατή θερμοκρασία
  – Χρόνος 5 λεπτά με ανακάτεμα ανά λεπτό
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε βγάλει την καφέ φλούδα του αμύγδαλου.
Πηγή:meacolpa.blogspot.com
 
 Για να ξεροψήσετε και να πάρουν χρώμα αμύγδαλα και κουκουναρόσποροι στα μικροκύματα:
  – Δυνατή θερμοκρασία
  – Χρόνος 5 λεπτά με ανακάτεμα ανά λεπτό
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε βγάλει την καφέ φλούδα του αμύγδαλου.
Πηγή:meacolpa.blogspot.com
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 