Ένας ηλικιωμένος αποφάσισε να ξαναφτιάξει τη ζωή του, οπότε σε ηλικία 87 ετών ανέβηκε ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού παντρεύτηκε την καλύτερη φίλη της νεκρής πρώην συζύγου του, η οποία πέθανε πριν δύο χρόνια από καρκίνο.

Στιγμιότυπα από τον γάμο ανέβηκαν στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok από την εγγονή του, Sophia Angeletakis, με τα βίντεο να γίνονται γρήγορα viral, όπως ανέφερε η nypost.com. «Ο παππούς σου παντρεύεται την καλύτερη φίλη της νεκρής πρώην συζύγου του», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία έκανε σύντομα τον γύρω του διαδικτύου.

Στο βίντεο λοιπόν, φαίνεται η νύφη που είναι ντυμένη στα λευκά να συνοδεύεται στο διάδρομο από μια γυναίκα με μπαστούνι, ενώ ο γαμπρός την περιμένει με σοβαρό ύφος, κρατώντας το δικό του μπαστούνι.

Έπειτα, ο ιερέας πραγματοποιεί τη λειτουργία και διαβάζει τους όρκους από το iPad, ενώ όλοι παρακολουθούν με ένα χαμόγελο στα χείλη.

Στη συνέχεια πραγματοποιείται δεξίωση, στην οποία οι νεόνυμφοι χορεύουν, ενώ στο τέλος ο γαμπρός πετάει την καλτσοδέτα της συζύγου του, προς τους καλεσμένους. «Είχε πλάκα, αλλά αν προσγειώνονταν δίπλα μου θα έφευγα», ακούγεται να λέει ένας άντρας.

Το βίντεο λοιπόν, έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου και μπορεί μερικοί να δήλωσαν ότι αηδίασαν από το γεγονός, η πλειοψηφία των χρηστών του TikTok όμως, έδειξαν πως ήταν χαρούμενοι.

«Ποτέ δεν είναι αργά να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου», ανέφερε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε πως «αυτό μου θυμίζει τον μπαμπά μου, όταν παντρεύτηκε την αδερφή της μητέρας μου, όταν πέθανε. Πότε δεν την αποκάλεσα μητέρα και την έλεγα θεία, αλλά αυτή με μεγάλωσε υπέροχα».

@angeleatingtakis

Third times a charm at 87 I guess 🤠

♬ original sound – KA$IM💰‼️