Έχετε φτάσει στον προορισμό σας και ανοίγοντας την βαλίτσα, διαπιστώνετε πως έχετε ξεχάσει απαραίτητα αντικείμενα. Η αλήθεια είναι πως αρκετοί συνηθίζουν να πακετάρουν τις αποσκευές την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα πάνω στο τρέξιμο για να προλάβουν, να ξεχνούν πράγματα που ήθελαν να πάρουν μαζί τους.

Και μάλιστα, κάποια από αυτά είναι ζωτικής σημασίας. Παρακάτω ακολουθούν τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα που οι ταξιδιώτες ξεχνούν να πακετάρουν στις αποσκευές τους, σύμφωνα με το Travel + Leisure.

Φορτιστές τηλεφώνου

Ίσως να θυμηθήκατε να τον συσκευάσετε -και στη συνέχεια τον αφήσατε σε μια πρίζα στο αεροδρόμιο. Όπως και να ‘χει, οι φορτιστές τηλεφώνου είναι απαραίτητοι για κάθε ταξίδι. Σίγουρα, ένας φορτιστής αντικαθίσταται εύκολα, αλλά ένας καινούργιος σε κάθε ταξίδι μπορεί να σας κοστίσει, οπότε την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε, προσπαθήστε να θυμάστε να βγάζετε πάντα τον φορτιστή από την πρίζα όταν παίρνετε τη συσκευή σας.

Οδοντόκρεμα

Όταν ετοιμάζετε την τσάντα με τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησής σας, είναι πολύ εύκολο να ξεχάσετε τα απαραίτητα που έχετε συνηθίσει να έχετε στο ντουλάπι του μπάνιου σας. Αν κι εδώ είναι μικρό το κακό, αφού η ρεσεψιόν σε ένα ξενοδοχείο μπορεί μερικές φορές να σας βοηθήσει με μια οδοντόκρεμα ταξιδιωτικού μεγέθους ή να αγοράσετε μία κανούρια.

Βούρτσα μαλλιών

Οι βούρτσες και οι χτένες μαλλιών είναι άλλο ένα αντικείμενο που ξεχνιέται εύκολα στον πάγκο του μπάνιου σας, οπότε φροντίστε να έχετε πάντα στις αποσκευές σας μια εφεδρική ή μια έκδοση σε μέγεθος ταξιδιού.

Ομπρέλα

Είτε ταξιδεύετε σε βροχερό κλίμα είτε όχι, ποτέ δεν ξέρετε πότε μπορεί να εμφανιστεί μια απρόσμενη βροχή και τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να βρεθείτε απροετοίμαστοι για μια τέτοια συνθήκη. Μια συμπαγής ομπρέλα ταξιδιωτικού μεγέθους θα πρέπει πάντα να περιλαμβάνεται στις χειραποσκευές σας, ώστε να μείνετε στεγνοί και να αποφύγετε να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για μια όχι και τόσο καλή ομπρέλα από το πρώτο κατάστημα που θα βρείτε μπροστά σας.