Το Among Us είναι από τα παιχνίδια που ξεχώρισαν μέσα στο 2020, παρότι είχε κυκλοφορήσει αρκετά χρόνια νωρίτερα.

Μάλιστα, η αναπάντεχη αυτή επιτυχία έφερε αλλαγές στον σχεδιασμό της InnerSloth, η οποία ανακοίνωσε ότι νέο ετοιμάζεται να προσθέσει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2021 θα καταφθάσει ο ολοκαίνουργιος Airship χάρτης, ο οποίος θα έχει νέα δωμάτια για να ανακαλύψετε και νέα tasks για να απασχολούν τα ανυποψίαστα θύματά σας. Μαζί του θα καταφθάσουν και νέα κοστούμια για τους χαρακτήρες σας. Παράλληλα, στα σκαριά είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα επιτρέπει στους παίκτες να διαλέγουν σε ποιο δωμάτιο ξεκινάνε, ενώ στο πλαίσιο του νέου χάρτη θα μπορούν να σκαρφαλώνουν και σκάλες.

Συγχρόνως, σύντομα θα έρθει στο παιχνίδι και ένα σύστημα δημιουργίας λογαριασμού. Αυτό θα επιτρέψει την ενσωμάτωση report λειτουργίας, κάνοντας ευκολότερο το moderation για να αποφεύγετε όσους δεν τηρούν τους κανόνες. Η ομάδα τόνισε ότι στα σχέδιά της έχει και την προσθήκη friend list, καθώς και στατιστικών, ωστόσο δε δόθηκε κάποιο χρονικό πλαίσιο για τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η επόμενη μεγάλη ενημέρωση θα έρθει στις αρχές του 2021.

Τέλος, σημειώνεται πως και η έκδοση των Xbox κονσολών είναι καθ’ οδόν, ενώ η ομάδα σκοπεύει να μεγαλώσει με νέες προσλήψεις, για να μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερο νέο υλικό στους παίκτες της.