Οι κίνδυνοι των ποστ στα social media είναι ευρέως και εδώ και αρκετό καιρό γνωστοί. Μπορεί να θεωρούμε ότι τα σχόλιά μας τα βλέπουν μόνο λίγα «μάτια», ωστόσο δεν είναι ακριβώς έτσι, όπως φρόντισε να αποδείξει η Ρόμα σε έναν οπαδό της.

Ο νεαρός υποστηρικτής των «τζιαλορόσι» σχολίασε ένα γκολ που σημείωσε ο Τσενγκίζ Ουντέρ στο εκτός έδρας ματς με την Πάρμα (νίκη 0-2), με τον εξής τρόπο: «Αυτό θα το έβαζα κι εγώ…», θέλοντας να καταδείξει ότι είναι εύκολος ο τρόπος με τον οποίο ο Τούρκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, η Ρόμα, μαζί με μια εκ των εταιρειών που έχουν χορηγική συνεργασία, τον έβαλαν να το αποδείξει, πριν τον αγώνα με αντίπαλο τη Νάπολι. Αφού πρώτα τον πήγε στα VIP του Ολίμπικο, στη συνέχεια του έδωσε την εμφάνιση της ομάδας (με το Νο17 του Ουντέρ, μάλιστα), αθλητικά παπούτσια και τον… έριξε στον αγωνιστικό χώρο.

Στον Μάρκο δόθηκαν τρεις για να τα καταφέρει, με παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας να αναπαριστούν τη φάση. Στην πρώτη προσπάθεια τα έκανε… μαντάρα, καθώς γλίστρησε, στη δεύτερη το σουτ ήταν κάκιστο, ενώ στην τρίτη έπιασε ιδανικά την μπάλα, αλλά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Έτσι, κατάλαβε πως το «εύκολο» δεν ήταν τελικά και τόσο εύκολο.