Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επιμένει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα με την European Super League, χαρακτηρίζοντας δειλές τις αγγλικές ομάδες που μόλις η UEFA πίεσε την κατάσταση, αποχώρησαν από την κλειστή Λίγκα!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ησυχάζει και θέλει να διατηρήσει ταραγμένα και θολά τα λιμνάζοντα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Σε νέες του δηλώσεις στο ισπανικό ραδιόφωνο και την εκπομπή «El Tranzistor», το μεγάλο αφεντικό των «μερένγκες» ανέφερε:

«Τίποτα δεν απέτυχε και τίποτα δεν τελείωσε. Είμαστε ακόμα 12 ομάδες, υπάρχει κανονική συμφωνία και ουδείς μπορεί να φύγει! Η European Super League συνεχίζει να υφίσταται! Η UEFA απείλησε και το έκανε με πολύ επιθετική διάθεση, με αποτέλεσμα οι αγγλικές ομάδες να φοβηθούν»!

Όσον αφορά το θέμα του Σέρχιο Ράμος που τελικά έμεινε ελεύθερος, ο Πέρεθ θέλησε να διευκρινίσει:

«Αγαπώ τον Ράμος σαν παιδί μου. Τον θαυμάζω. Είναι θρύλος και θέλαμε να μείνει μαζί μας, όμως, η προσφορά που του είχαμε καταθέσει είχε συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν κατέστησε εκείνος ξεκάθαρο τι ήθελε να κάνει. Εδώ είναι το σπίτι του και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει».

Πηγή: gazzetta.gr