Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα και οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδιαφέρον από το επενδυτικό fund της «Pan Asia», μετά το ραντεβού που είχε ο εκπρόσωπός του, Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Livesport» ένας από τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον Ταϊλανδό επιχειρηματία είναι ο Βίκτωρας Ρέστης, ο οποίος λέγεται πως θα βρίσκεται στο νέο σχήμα της ΠΑΕ, σε περίπτωση που προχωρήσει η αλλαγή σελίδας στον σύλλογο με επικεφαλής το συγκεκριμένο consortium.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και το όνομα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, ο οποίος τον περασμένο Δεκέμβριο ανέλαβε πρωτοβουλία για τη σωτηρία του «τριφυλλιού», η οποία τελικά δεν καρποφόρησε, με τον ίδιο να ανακοινώνει ότι είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την προσπάθεια. Ο «mr. Chipita» ήταν ένας από τους ελάχιστους επιχειρηματίες που στήριξαν τα τελευταία χρόνια τον Γιάννη Αλαφούζο, αλλά είναι ένας άνθρωπος που διατηρεί καλές σχέσεις και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ρόλο-κλειδί σε αυτήν την υπόθεση, πάντα σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, φέρεται να έχει ο γνωστός Ισραηλινός μεγαλο-ατζέντης, Πίνι Ζάχαβι, με τις σχέσεις που διατηρεί με την «Pan Asia».