Την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος στο κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα εξέφρασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος με ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, «είμαι γνωστός γαύρος, αλλά δεν είμαι χούλιγκαν» και για τον λόγο αυτό εξέφρασε τη συμπάθειά του προς τον «δικέφαλο» του Βορρά.

«Τα καρντάσια είναι μέσα στην καρδιά μου», τόνισε χαρακτηριστικά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ο κ. Γιακουμάτος, ενώ ανέφερε πως ο κόσμος δεν κρίνει ποδοσφαιρικά την πολιτική και για τον λόγο αυτό «στη Φιλαδέλφεια, όπου είναι η ΑΕΚ, βγήκα πρώτος σε ψήφους».

«Εγώ γεννήθηκα Ολυμπιακός. Όμως, πρώτον αγαπώ πολύ τη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία. Τα καρντάσια είναι μέσα στην καρδιά μου. Δεύτερον, είμαι φίλαθλος. Δεν είμαι χούλιγκαν. Όποιος παίζει καλύτερη μπάλα, δικαιούται. Φέτος ο Ολυμπιακός δεν πάει καλά. Δεν έχει καλή ομάδα. Γιατί τότε να μην δεχθώ τον ΠΑΟΚ;», σχολίασε αρχικά ο κ Γιακουμάτος.

Και πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο άθλημα. Φεύγουν τα παιδιά από τις καφετέριες, τα ναρκωτικά και πηγαίνουν στο γήπεδο. Είμαι γνωστός γαύρος. Κόμμα αλλάζεις, γυναίκα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Αυτός είναι ο φίλαθλος. Εγώ, στη Φιλαδέλφεια, όπου είναι η ΑΕΚ, βγήκα πρώτος σε ψήφους. Ο κόσμος δεν κρίνει με ποδοσφαιρικά κριτήρια την πολιτική».

Για να καταλήξει με την ευχή το ματς της Τούμπας να είναι «ένα ειρηνικό, καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι».