Η Τότεναμ απέρριψε την πρόταση 70 εκατ. ευρώ από τη Μπάγερν Μονάχου για τον Χάρι Κέιν αλλά οι Γερμανοί, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει με τον διεθνή Άγγλο φορ που έχει συμβόλαιο ως το 2024, ετοιμάζονται να επανέλθουν προσφέροντας 93 εκατ. ευρώ πλέον.

Η απόκτηση ενός φορ έχει γίνει προτεραιότητα για τους Βαυαρούς, οι οποίοι έχουν την οικονομική δυνατότητα να «χτυπήσουν» οποιονδήποτε. Και αυτός που αποτελεί την πρώτη τους επιλογή, όπως φαίνεται, είναι ο Κέιν.

Η Μπάγερν έχει συμφωνήσει με τον Άγγλο αλλά όχι και με την Τότεναμ, η οποία βασικά είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού ο παίκτης δεσμεύεται μόνο για ένα χρόνο ακόμη. Παρ’ όλα αυτά, οι Λονδρέζοι είναι δύσκολοι στις συζητήσεις και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον Κέιν.

Αποφασισμένη όμως, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, είναι και η Μπάγερν, η οποία ετοιμάζει τη νέα πρότασή της που θα φτάνει στα 93 εκατ. ευρώ. Οι Γερμανοί, φυσικά, θα προτιμούσαν να πάρει θέση και ο ίδιος ο Κέιν, πιέζοντας τους Λονδρέζους να πουν «ναι», αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο.

Αν, πάντως, υπάρξουν εξελίξεις και ο διεθνής Άγγλος φορ πωληθεί, η Τότεναμ θα προσπαθήσει να τον αντικαταστήσει με τον Τζόναθαν Ντέιβιντ της Λιλ.