Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων και συγκεκριμένα της Σπαρτάκ Μόσχας που έχει κάνει και πρόταση, όπως είπε ο μάνατζέρ του, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν εντοπίσει τον πιθανό αντικαταστάτη του, αν όντως χρειαστεί κάτι τέτοιο.

Ο Ρέαμπτσιουκ δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία παικτών που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν οπωσδήποτε να τους οδηγήσουν στην πόρτα της εξόδου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να συμβεί κάτι τέτοιο. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ, άλλωστε, ενδιαφέρει κάποιες ομάδες και μία εξ αυτών είναι η Σπαρτάκ Μόσχας, η οποία του έκανε και πρόταση, όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του.

«Ναι, έχουμε πρόταση. Ο παίκτης την αξιολογεί και θα πάρει την απόφασή του», είπε σχετικά ο Ζοάο Περέιρα, εκπρόσωπος του Ρέαμπτσιουκ, με τον Ολυμπιακό να περιμένει για ενδεχόμενες εξελίξεις.

Ο πιθανός αντικαταστάτης

Αν όντως υπάρξουν τέτοιες, αν δηλαδή υπάρξει πώληση του Ρέαμπτσιουκ, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να πάρουν αριστερό μπακ και ένας από τους παίκτες που αρέσουν πολύ είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Είναι 24 ετών, Αργεντίνος, αγωνίζεται στη Βελέζ Σάρσφιλντ, υπήρξε διεθνής με την U20 της Αργεντινής και με τη Βελέζ έχει 3 γκολ και 13 ασίστ σε 146 συμμετοχές.