Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Αργεντινό θρύλο Λιονέλ Μέσι και συζήτησαν τα όσα συνέβησαν κατά την αποχώρησή του από το club το 2021.

Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα Τζουάν Λαπόρτα εξήγησε στο «Els matins de TV3» ότι μίλησε με τον Λιονέλ Μέσι για να «διευθετήσει την κατάσταση» και όσα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2021, όταν έπρεπε «να βάλει το κλαμπ μπροστά από όλα, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου, του καλύτερου παίκτη στον κόσμο». Αφού διαβεβαίωσε στο «Jijantes» ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να φέρουμε τον Λίο πίσω στη Μπαρτσελόνα», ο πρόεδρος της ομάδας ξεκαθάρισε ότι έχει καλή σχέση με τον Αργεντινό σταρ.

«Μίλησα με τον Λίο για να διευθετήσω με κάποιο τρόπο την κατάσταση που συνέβη όταν έπρεπε να βάλω τον οργανισμό μπροστά από όλα, συμπεριλαμβανομένου αυτού, του καλύτερου παίκτη στον κόσμο. Στέλνουμε μηνύματα τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η κουβέντα ήταν γλυκιά και ευχάριστη. Του έδωσα συγχαρητήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, υπάρχει καλή σχέση» τόνισε.

«Με όλο τον σεβασμό στη Σαουδική Αραβία, η οποία κάνει πολύ καλή δουλειά, η Μπάρτσα είναι Μπάρτσα. Και η Μπάρτσα είναι το σπίτι του. Η Μπάρτσα μπορεί να ανταγωνιστεί όλους», πρόσθεσε, ενώ παραδέχτηκε για άλλη μια φορά ότι «θέλουμε τον Μέσι», αλλά «δεν θα κινηθούμε σε υψηλά νούμερα για να τον φέρουμε».

Πηγή: gazzetta.gr