Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως βρήκε νέο χόμπι, ενώ περιμένει κάποια πρόταση που να τον… συγκινεί ώστε να επιστρέψει και πάλι στους πάγκους.

Βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τον 50χρονο Γάλλο προπονητή να κάνει πατίνι και μάλιστα στο κλιπ των λίγων δευτερολέπτων εμφανίζεται εξοικειωμένος με τη σανίδα. Φυσικά, έγινε viral και σχολιάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι περιμένουν τον «Ζιζού» να δείξει την πρόοδό του στο skate.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά το… ναυάγιο της προσπάθειάς του να αναλάβει την εθνική Γαλλίας, καθώς ο Ντιντιέ Ντεσάν την οδήγησε ως τον τελικό του Μουντιάλ 2022 και στο συμβόλαιό του υπήρχε όρος πως θα μπορούσε να ανανεώσει μονομερώς, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Το τελευταίο διάστημα έχει συνδεθεί με διάφορα κλαμπ όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, ενώ χθες Παρασκευή (10/2) ισπανικά ΜΜΕ τον παρουσίασαν «ανοικτό» στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρεάλ Μαδρίτης για μια τρίτη θητεία, σε περίπτωση που ο Κάρλο Αντσελότι φύγει από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι με προορισμό την εθνική Βραζιλίας που τον έχει προσεγγίσει.

Στο μεταξύ, μέχρι να βρει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του ο «Ζιζού»… καλοπερνάει. Πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στη Χώρα των Βάσκων όπου έκανε διακοπές, ενώ εκτός των ταξιδιών μάλλον ανακάλυψε και την αγάπη του για το skate.