Ομάδα στην Ευρώπη ψάχνει για να επιστρέψει ο Ντείβιντ Μπέκαμ για να αυξήσει τις πιθανότητες να ξανακληθεί στην εθνική από τον Φάμπιο Καπέλο, όμως η ομάδα αυτή δεν θα είναι η Μίλαν.

Ομάδα για να επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για να κληθεί στην εθνική Αγγλίας ψάχνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ , που ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι δεν θα είναι ούτε αγγλική, ούτε η Μίλαν, καθώς αφ’ ενός θα επέστρεφε στην Αγγλία μόνο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αφ’ έτερου δεν μπορεί να πάει στη Μίλαν για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Δεν θα επιστρέψω στην Μίλαν αυτή τη φορά γιατί δεν είναι δυνατόν να μπω στο ρόστερ για τόσο περιορισμένο χρονικό διάστημα. Αλλά θα επιστρέψω γιατί θέλω να κρατηθώ σε φόρμα και να διατηρήσω τις ελπίδες μου να επιστρέψω στην εθνική Αγγλίας. Για να το κάνω αύτο πρέπει να είμαι κάπου, οπότε ελπίζω να μπορέσω να κάνω κάτι. Μου έχει λείψει η Πρέμιερ Λιγκ από τότε που έφυγα πριν από οκτώ χρόνια. Είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και ένα από τα πιο ανταγωνιστικά στον πλανήτη. Ίσως κάποια μέρα θα επιστρέψω εκεί αλλά έχω πει ότι αυτό θα γίνει μόνο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

πηγή: gazzetta