Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League, καθώς όποια ομάδα καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς θα μπει δυναμικά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και καλή ψυχολογία, μετά την τριάδα αγώνων με τον Παναθηναϊκό, όπου μέτρησε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά ματς κι αναζητούν την πρώτη νίκη τους σε ντέρμπι.

Η ΑΕΚ, που θέλει να παραμείνει στην κορυφή όπου ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος, έχει επικίνδυνη έξοδο στο Περιστέρι και θα αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο Ατρόμητο, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει πάρει ισοπαλίες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τη Λαμία με στόχο τη νίκη που θα τον επαναφέρει στα θετικά μετά από δύο σερί ήττες και τρεις στα τελευταία τέσσερα ματς. Τέλος, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στο Αγρίνιο, έχοντας το νου τους να πλησιάσουν στην πρώτη εξάδα.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Ιωνικός-Άρης 1-0

(61′ πεν. Λοβέρα)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

Παναθηναϊκός-Λαμία 17:00 Cosmote Sport 1

Ατρόμητος-ΑΕΚ 17:30 Novasports Prime

Παναιτωλικός-Αστέρας 20:00 Cosmote Sport 1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20:30 Novasports Prime

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου

Λεβαδειακός-Βόλος 16:00 Novasports Prime