Το Μουντιάλ 2022 αποτελεί παρελθόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που πρέπει πλέον να δει ποιο θα είναι το μέλλον του και για να το κάνει αυτό επέστρεψε στη Μαδρίτη, παίρνοντας άδεια από τη Ρεάλ για να κάνει προπονήσεις στο προπονητικό της κέντρο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν ξανά φήμες για μια ιστορική επανασύνδεση.

Ο Πορτογάλος άσος είναι ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ψάχνει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, με την αναζήτηση να μην είναι εύκολη μέχρι στιγμής, γεγονός που φέρεται να έχει προκαλέσει και ένταση στις σχέσεις του με τον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες.

Όπως και να έχει, ο Ρονάλντο αποφάσισε να επιστρέψει στη Μαδρίτη, όπου έχει σχέση, και πήρε άδεια από τους ανθρώπους της Ρεάλ για να κάνει προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Για πρώτη φορά μετά το 2018, επομένως, ο Κριστιάνο εμφανίστηκε εκεί, αν και δούλεψε σε άλλο γήπεδο και όχι σε αυτό που έκανε την προπόνησή της η ομάδα.

Και από τη στιγμή που ο Ρονάλντο άρχισε να δουλεύει στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ, άρχισαν και οι φήμες για ενδεχόμενη επιστροφή στη «βασίλισσα», με τη φανέλα της οποίας έγραψε ιστορία, με τις πιθανότητες όμως για κάτι τέτοιο να είναι απειροελάχιστες.