Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τσακώθηκε με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν πάει στο Μουντιάλ 2022, τσακώθηκε με τον Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και τώρα, με την Πορτογαλία να έχει αποκλειστεί, έχει νεύρα και με τον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, επειδή καμία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, την ίδια ώρα που υπάρχουν σενάρια για πρόταση από το… Κατάρ.

Ο Πορτογάλος είναι σε μια κομβική στιγμή της καριέρας του, αφού είναι πολύ πιθανό αυτή να λαμβάνει τέλος σιγά-σιγά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την παρουσία του στο υψηλότερο επίπεδο. Κάτι που φαίνεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τα μεγάλα κλαμπ για την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερος μετά τη λύση του συμβολαίου του με τη Γιουνάιτεντ.

Έτσι, αφού δεν προκύπτει κάποια σοβαρή πρόταση, ο Ρονάλντο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, έχει νεύρα με τον Μέντες και οι σχέσεις των δύο δεν είναι όπως ήταν στο παρελθόν, όπως ήταν μέχρι και πριν λίγο καιρό. Ο CR7, προφανώς, θεωρεί αδιανόητο το να μην υπάρχει ενδιαφέρον και αυτό το χρεώνει στον μάνατζέρ του, παρά το γεγονός ότι αυτός, όπως και το περασμένο καλοκαίρι, έχει χτυπήσει όλες τις πόρτες.

Πόρτες που αυτή την περίοδο, όπως φαίνεται, ανοίγουν για τον Ρονάλντο μόνο στον αραβικό κόσμο, αφού μετά τα ρεπορτάζ για την αδιανόητη πρόταση της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία, τώρα υπάρχουν νέα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από το Κατάρ. Συγκεκριμένα, ο αθλητικός διευθυντής του πρωταθλήματος της χώρας, Αντέρο Ενρίκε, φέρεται να προσπαθεί να τον πείσει να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα της Qatar Stars League, παίρνοντας προφανώς ένα ασύλληπτο συμβόλαιο.

Προοπτική, όμως, που δεν δείχνει να ενδιαφέρει τον Ρονάλντο…