Η αναστάτωση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο κράτησε μόνο λίγες μέρες τελικά, αφού την Τρίτη (25/10) ο Πορτογάλος τα είπε με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ο Ολλανδός προπονητής άναψε το πράσινο φως για να επιστρέψει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Η Γιουνάιτεντ είχε αποφασίσει ότι ο Πορτογάλος θα προπονείται μόνος του, έχοντας παράλληλα μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Τσέλσι, επειδή στο παιχνίδι με την Τότεναμ αποχώρησε από τον πάγκο και τελικά από το γήπεδο πριν τη λήξη.

Αυτή όμως, όπως φαίνεται, ήταν μια τιμωρία που άρχιζε και τελείωνε στον αγώνα με την Τσέλσι, αφού σήμερα Τρίτη (25/10) ο Πορτογάλος προπονήθηκε και πάλι κανονικά. Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ρονάλντο είχε μια συζήτηση με τον Τεν Χαγκ και φαίνεται πως το κλίμα έφτιαξε αρκετά.

Έτσι, ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε την άδειά του για να αρχίσει ξανά δουλειά με την πρώτη ομάδα ο CR7, το μέλλον του οποίου πάντως θεωρείται αβέβαιο και όσο πλησιάζει ο Ιανουάριος είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν νέα σενάρια.