Τα αγγλικά ΜΜΕ πίστευαν, όπως μετέδιδαν, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τιμωρούσε με πρόστιμο τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με την Τότεναμ, όταν έφυγε από το Όλντ Τράφορντ πριν τη λήξη, αλλά τελικά η τιμωρία είναι ο αποκλεισμός του από την αποστολή για το ντέρμπι με την Τσέλσι, ενώ προπονείται μόνος του αφού οι σχέσεις με τον Έρικ Τεν Χαγκ είναι οι χειρότερες δυνατές.

Η σεζόν άρχισε στραβά για τον Πορτογάλο άσο και δεν δείχνει να… ισιώνει σύντομα, αφού ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίστηκε το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κόντρα στην Τότεναμ δεν άρεσε σε κανέναν. Κάτι που έδειξε και η ανακοίνωση του κλαμπ για το θέμα.

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα είναι μέρος της αποστολής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι για την Premier League. Η υπόλοιπη ομάδα είναι πλήρως επικεντρωμένη στην προετοιμασία για την αναμέτρηση», αναφέρει η Γιουνάιτεντ, την ίδια ώρα που η Daily Mail δίνει συνέχεια στο θέμα, τονίζοντας ότι ο Ρονάλντο προπονείται μόνος του πλέον.

Ο λόγος φυσικά, όπως αναφέρει η εφημερίδα στο σχετικό κομμάτι, είναι ότι υπάρχει οριστική ρήξη στις σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα υπάρξει αποχώρησή του CR7 τον Ιανουάριο ή θα… αναγκαστεί να παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το τέλος της σεζόν.