Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το βράδυ της Τετάρτης (19/10) μία από τις καλύτερές της εμφανίσεις τη φετινή σεζόν, παίρνοντας μεγάλη νίκη επί της Τότεναμ με 2-0, αλλά την παράσταση έκλεψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Έρικ Τεν Χαγκ και αποχώρησε από το Όλντ Τράφορντ πριν το τέλος της αναμέτρησης, με συνέπεια το κλαμπ να ετοιμάζεται να τον τιμωρήσει.

Σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ο Πορτογάλος άσος ήθελε να αποχωρήσει από τους κόκκινους διάβολους αλλά καμία ομάδα δεν ενδιαφέρθηκε σοβαρά για την απόκτησή του. Έτσι, αναγκάστηκε να παραμείνει και ζει μια πρωτόγνωρη για αυτόν κατάσταση, αφού δεν αποτελεί πλέον βασική επιλογή.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολλά τα παιχνίδια στα οποία δεν παίρνει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Όπως έγινε και κόντρα στην Τότεναμ, με αποτέλεσμα η απογοήτευσή του για αυτό να αποδειχθεί πιο δυνατή από τη χαρά για τη νίκη της ομάδας, αποχωρώντας από τον πάγκο πριν τελείωσει το παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Ρονάλντο δεν πήγε στα αποδυτήρια, όπως πίστευαν όλοι, αλλά από εκεί έφυγε εντελώς από το γήπεδο, με τα ρεπορτάζ σήμερα (20/10) να θέλουν τη διοίκηση, όσο κι αν ο προπονητής προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός αποφασίζοντας να μην κάνει καμία δήλωση για αυτό, να σκοπεύει να τον τιμωρήσει με πρόστιμο.

Παράλληλα, όπως αναμενόταν, επανήλθαν τα σενάρια για προσπάθεια του Ρονάλντο να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ τον προσεχή Ιανουάριο.