Με μια έκπληξη άρχισε 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, αφού η Μακάμπι Χάιφα με δύο γκολ του Ατζίλι νίκησε με 2-0 την τραγική Γιουβέντους που είναι πλέον κοντά στον μαθηματικό αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη στη Δανία αλλά έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16».

Από την αρχή της σεζόν η Γιούβε παρουσιάζει τεράστια προβλήματα στο παιχνίδι της και καμία βελτίωση, με συνέπεια να χάνει τον ένα στόχο μετά τον άλλο σε χρόνο-ρεκόρ. Ήδη, άλλωστε, είναι στο -10 στη Serie A και πλέον είναι με το 1,5 πόδι και εκτός Champions League, αφού ηττήθηκε με 2-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από ποτέ.

Σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Ατζίλι. Το πρώτο, στο 7′, με κεφαλιά και το δεύτερο, στο 42′, με ωραίο τελείωμα εντός περιοχής, με τους Ισραηλινούς να έχουν επίσης δοκάρι και ευκαιρίες, ενώ οι Ιταλοί, για τους οποίους αποχώρησε στο 24′ ε μυικό τραυματισμό ο Ντι Μαρία, δεν είχαν τίποτα…

Προκρίθηκε με… γκέλα η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι είχε τρεις νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του ομίλου της και μπορεί να μην πέτυχε το 4×4, αφού έμεινε στο 0-0 με την Κοπεγχάγη στη Δανία, εξασφάλισε όμως και μαθηματικά την πρόκρισή της στους 16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είδε το VAR να ακυρώνει το γκολ του Ρόντρι στο 11′ και στο 25′ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με πέναλτι αλλά ο Μαχρέζ δεν βρήκε στόχο (απέκρουσε ο Γκραμπάρα), για να ακολουθήσει στο 30′ η αποβολή του Γκόμεθ. Το 0-0, τελικά, παρέμεινε ως το τέλος και πανηγυρίστηκε από τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους όμως, όπως προαναφέρθηκε, να μην παθαίνουν καμία ζημιά παρά το γεγονός ότι έχασαν βαθμούς.