Η Ρέιντζερς είναι η μία από τις 32 ομάδες που θα συμμετέχουν στο φετινό Champions League μετά την πρόκρισή της στους ομίλους με την εκτός έδρας νίκη επί της Αϊντχόφεν χάρη στο γκολ του Αντόνιο Τσόλακ, με τον ΠΑΟΚ να… πανηγυρίζει για την επιτυχία των Σκωτσέζων, αφού θα μπουν περισσότερα λεφτά στο ταμείο του.

Ο Κροάτης επιθετικός εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για την ομάδα της Γλασκώβης, αφού με το γκολ στην Ολλανδία την έστειλε στα αστέρια και παράλληλα έχει πετύχει 5 μέχρι στιγμής, δείχνοντας ότι προσαρμόζεται πολύ καλά. Γεγονός το οποίο προκαλεί ικανοποίηση και στον ΠΑΟΚ, αφού είχε φροντίσει να βάλει διάφορα μπόνους στο deal με τη Ρέιντζερς, όταν της πουλούσε, πριν λίγους μήνες, τον Κροάτη επιθετικό.

Η συμφωνία των δύο ομάδων είχε κλείσει στα 2,4 εκατ. ευρώ, αλλά με τα μπόνους που είχαν προβλεφθεί για την επίτευξη στόχων, το ποσό μπορούσε να ανέβει στα 2,8 – 2,9 εκατ. ευρώ. Και ακριβώς έτσι γίνεται, αφού με την πρόκριση των Σκωτσέζων στους ομίλους του Champions League οι Θεσσαλονικείς θα λάβουν έξτρα χρήματα.

Χρήματα τα οποία ενδέχεται να αυξηθούν κι άλλο μέσα στη σεζόν, αφού όσο περισσότερα γκολ βάλει ο Τσόλακ, τόσο περισσότερα μπόνους θα ενεργοποιηθούν, προς ικανοποίηση φυσικά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.