Μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έχει ανακοινωθεί επισήμως, η ΑΕΚ ολοκλήρωσε και τη δεύτερη μεταγραφή της ενόψει της νέας σεζόν αφού ο Γενς Γιόνσον υπέγραψε το 4ετές συμβόλαιό του στην Κοπεγχάγη και τη Δευτέρα (4/7) αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί.

Ο 29χρονος διεθνής Δανός μέσος είχε έρθει την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους της Ένωσης και να πάρει μια πρώτη γεύση από την πόλη, στην οποία θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση σε λίγα 24ωρα.

Ο Γιόνσον, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Κάντιθ, είχε συμφωνήσει με τους κιτρινόμαυρους και αυτό αποφάσισε να το οριστικοποιήσει με την υπογραφή του συμβολαίου του, το οποίο έχει διάρκεια ως το 2026, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι, οπότε το μόνο που απομένει πλέον είναι να έρθει στην Αθήνα και να ανακοινωθεί.

Πρόκειται για τη δεύτερη μεταγραφική κίνηση του δικέφαλου αετού έπειτα από αυτή του Γκατσίνοβιτς, με τον Ματίας Αλμέιδα να περιμένει ανάλογη συνέχεια προκειμένου να διαμορφωθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα το ρόστερ για τη νέα σεζόν.