Ο Φέδε Βαλβέρδε ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας με 3-2 το βράδυ της Τετάρτης (12/1) στο «King Fahd International Stadium» του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία όπου διεξάγεται η διοργάνωση. Ο Ουρουγουανός μέσος «εκτέλεσε» τον Μαρκ – Αντρέ Τερ Στέγκεν στο 96ο λεπτό της παράτασης και έστειλε τη «βασίλισσα» στον τελικό του θεσμού που θα γίνει την Κυριακή (16/1). Εκεί θα αναμετρηθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, στη συνέχεια στράφηκαν στη σύντροφό του, Μίνα Μπονίνο. Η δημοσιογράφος από την Αργεντινή, η οποία γνώρισε τον Βαλβέρδε μέσω των social media προτού αναπτυχθεί η ρομαντική σχέση τους και αποκτήσουν μαζί ένα παιδί, έβλεπε το ματς στο σπίτι της στην ισπανική πρωτεύουσα. Όταν ο αγαπημένος της βγήκε στην αντεπίθεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετάχτηκε από τον καναπέ της και έβγαλε την μπλούζα και της άρχισε να την ανεμίζει σα να βρισκόταν στο «Εστάδιο Μονουμεντάλ», καθώς είναι και οπαδός της Ρίβερ Πλέιτ!

Πέραν αυτού, όμως, με ανάρτησή της στο Twitter αποκάλυψε πως ήταν εκείνη που του έδωσε κίνητρο για να σκοράρει, «απειλώντας» τον με τη… μαγειρική της. «Αυτή που του έδωσε το κίνητρο ήμουν εγώ, οπότε περιμένω τα ευχαριστώ». «Ανέβασε», δε, τα μηνύματα που του έστειλε πριν από το μεγάλο ματς. «Αν δεν σουτάρεις στην εστία όποτε μπαίνεις στην περιοχή δεν θα προσλάβω την Σολεδάδ. Θα τρώμε καθημερινά φαγητό που θα φτιάχνω εγώ. Οπότε σκέψου το».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Βαλβέρδε και η Μπονίνο έγιναν viral και σε άλλη μια περίπτωση, όταν είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεό τους που έπαιζαν μπάλα στην παραλία.