Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πλαίσιο των σχεδίων της adidas για την εκμετάλλευση της συμφωνίας με τη Marvel και την κατασκευή προϊόντων που εμπνέεται από τους υπερήρωές της και το Universe που έχει γνωρίσει τεράστια εμπορική επιτυχία μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και τις σειρές της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα footyheadlines.com, η οποία εξειδικεύεται στα θέματα ένδυσης και στις αποκαλύψεις των καινούριων εμφανίσεων των ομάδων, η Ρεάλ Μαδρίτης θα λανσάρει μια νέα ξεχωριστή σειρά ρούχων που θα φέρει το logo των Avengers, της επίλεκτης ομάδας υπερηρώων που αγαπήθηκε από το κοινό.

Η νέα σειρά αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο νέο έτος. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο ακόμη αν η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να φτιάξει και κάποια φανέλα που θα φορεθεί σε επίσημο αγώνα. Το σίγουρο, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είναι πως θα υπάρχουν διάφορα κομμάτια για να επιλέξουν οι οπαδοί της ομάδας ή και του πετυχημένου franchise. Σίγουρα θα δημιουργηθούν δύο μπλούζες, μια ζακέτα και υπολογίζεται πως θα υπάρχουν και πολλαπλά ζευγάρια παπουτσιών.

Η συνεργασία των τριών ισχυρών brands σχεδόν εγγυάται την εμπορική επιτυχία του εγχειρήματος με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ψάχνει έσοδα από όπου μπορεί να τα βρει προκειμένου να αναζητά τρόπους για να «κλείσει» τις τρύπες που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού. Η «βασίλισσα» μέσα στο 2022 ελπίζει πως θα λειτουργήσει πλήρως και το γήπεδο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» καθώς θα ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του. Οι παράγοντές της εκτιμούν πως θα της αποφέρει έως και 200 εκατομμύρια ευρώ ετησίως σε έσοδα.

Παράλληλα, αυτό το deal κινείται στο μονοπάτι που θέλει ο πρόεδρος του κλαμπ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να μετατρέψει το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» σε χώρο premium διασκέδασης, αλλά και προσέλκυσης τουριστών. Σίγουρα μ’ αυτό τον τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει άνοιγμα και σ’ έναν άλλο… κόσμο του θεάματος ελπίζοντας να κερδίσει περισσότερους fans.