Το Μεξικό αντιμετώπισε τις ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 και ηττήθηκε με 2-0, με συνέπεια στη χώρα να υπάρξει απογοήτευση. Κάποιοι, όμως, ξέφυγαν εντελώς λόγω του αποτελέσματος και άρχισαν να απειλούν τους πάντες και τα πάντα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα μηνύματα που έστειλε ένας οπαδός στη σύζυγο του Λουίς Ροντρίγκεζ.

Όπως αποκάλυψε ο διεθνής δεξιός μπακ της Τίγκρες και της εθνικής ομάδας του Μεξικού, ένας οπαδός έστειλε μήνυμα μέσω social media και απείλησε ότι θα βιάσει και θα σκοτώσει τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο. Μέσω των social media δηλαδή, όπου απάντησε στον οπαδό που είχε στείλει το απειλητικό μήνμα.

«Μιγκέλ, είμαι ο σύζυγος της γυναίκας που έστειλες το μήνυμα. Καταλαβαίνω ότι η απόδοσή μου με την Εθνική Ομάδα ίσως είναι η αιτία αυτής σου της συμπεριφοράς. Δεν το δικαιολογώ, αλλά το καταλαβαίνω. Σε παρακαλώ όμως, μην στείλεις άλλα μηνύματα στη γυναίκα μου. Το να απειλείς ότι θα βιάσεις και θα σκοτώσεις είναι πολύ σκοτεινές και βαριές κουβέντες. Δεν αξίζουμε κάτι τέτοιο, ειδικά η οικογένειά μου. Ελπίζω το θέμα να έληξε, ο Θεός να σε έχει καλά», έγραψε ο παίκτης της εθνικής ομάδας του Μεξικού.