Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού και ακόμη περισσότερο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τη Euroleague, εδώ και χρόνια, μόνο καλές δεν είναι και τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμη ένα «επεισόδιο» στην υπόθεση, αφού ανακοινώθηκε ότι η Λίγκα άρχισε πειθαρχική διαδικασία εις βάρος των πράσινων και του ιδιοκτήτη τους. Ο λόγος; Κάποιες αναρτήσεις που έκανε ο Γιαννακόπουλος στο Instagram και οι οποίες, όπως φαίνεται, δεν άρεσαν.

Τα προηγούμενα χρόνια, όπως θα θυμούνται οι περισσότεροι, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Euroleague είχε γίνει… ο κακός χαμός. Ο Γιαννακόπουλος είχε βάλει στο στόχαστρο τον Τζόρντι Μπερτομέου για την οικονομική διαχείριση και τη διαιτησία, με συνέπεια να υπάρχουν ακόμη και απειλές για αποχώρηση από τη διοργάνωση.

Αυτό, τελικά, δεν έγινε πράξη, αλλά τώρα οι δύο πλευρές είναι και πάλι… αντιμέτωπες λόγω Instagram.

ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ

Ενημερώθηκαν οι πράσινοι

Η Euroleague ενημέρωσε την Τρίτη (26/10) τον Παναθηναϊκό ότι ξεκινάει πειθαρχική διαδικασία εναντίον της ΚΑΕ και του Γιαννακόπουλου λόγω αναρτήσεων του τελευταίου στο Instagram και δεν αποκλείεται να επιβληθεί νέο πρόστιμο.

Τον περασμένο Ιούλιο, υπενθυμίζουμε, ο Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί με 70.000 ευρώ για όσα είχε πει, τότε, σε live στο Instagram.