Μάριος Βρουσάι. Στα 23 του δεν είναι πια πιτσιρίκι. Το ξέρει ο ίδιος και το ξέρει και ο Ολυμπιακός. Είναι σε μία ηλικία όπου θα πρέπει να βάλει την ποδοσφαιρική του πορεία στην καλύτερη δυνατή τροχιά. Ο διεθνής winger από την πλευρά του πάντως έχει κερδίσει πολλούς πόντους το τελευταίο διάστημα και αυτό οφείλεται κυρίως σε δύο αγώνες.

Στο ματς με την Αντβέρπ αλλά και στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μάριος Βρουσάι δίνει απαντήσεις στον αγωνιστικό χώρο προερχόμενος από τον πάγκο.

Με τους Βέλγους μπήκε ως αλλαγή στο 81′ και στο 87′ έσωσε μία… σκοτωμένη φάση (πρώτα με το κεφάλι και μετά διατηρώντας τη μπάλα μες στο γήπεδο) για να γυρίσει τη μπάλα στον Ρέαμπτσιουκ και να σκοράρει. Με τον Απόλλωνα Σμύρνης εισήλθε στο γήπεδο στο 76′ και στο 87′ (σημαδιακό ή όχι;) έβαλε μία γκολάρα μετά από ασίστ του Καρμπόβνικ. Μάλιστα πήγε να το αφιερώσει στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, μία παλιά… καραβάνα που βοηθάει αισθητά τους μικρούς σε ηλικία παίκτες και τους έχει από κοντά.

Την ψάχνει την καθιέρωση και δείχνει πως μπορεί να τα καταφέρει

Ο Βρουσάι – που στον Ολυμπιακό είχε και ατυχία με τραυματισμό πέρυσι – είναι σαφές πως προσπαθεί πολύ για την καθιέρωσή του στην ομάδα. Επίσης ότι έχει τα στοιχεία για να τα καταφέρει. Στον Ολυμπιακό μιλούν με πολύ καλά λόγια για την ταχύτητά του, το πείσμα του, την τεχνική του κατάρτιση αλλά και ότι είναι ένας παίκτης που και σκοράρει και πασάρει.

Εάν δε βρει και παραπάνω χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ακόμα πιο καλά. Στον Ολυμπιακό ο Βρουσάι έχει φέτος 8 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr