Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε στις τάξεις της Καντού τι εστί ΠΑΟΚ και μίλησε για το παιχνίδι της Τετάρτης στο «Παλατάκι» για τη δεύτερη αγωνιστική του Last 32 του Eurocup.

«Αρχίσαμε καλά στο Eurocup με μια μεγάλη νίκη επί της Χίμκι και θέλουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα, σαν αυτή του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μια καλή ομάδα, με πολύ σκληρή άμυνα, ειδικά όταν είναι γηπεδούχος. Παίζουν πολύ καλά στην επίθεση σαν σύνολο και εκμεταλλεύονται το πικ εν ρολ βγάζοντας πολλή ενέργεια. Εμείς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα, να κάνουμε καλές επιλογές στην επίθεση και να μην επηρεαστούμε από την καυτή ατμόσφαιρα», ανέφερε ο Γεωργιανός σέντερ.

Ο προπονητής της Καντού, Πίνο Σακριπάντι, είπε με τη σειρά του: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, όπως ο ΠΑΟΚ. Πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της Χίμκι, αλλά ξέρουμε καλά πως όταν παίζεις εκτός έδρας στην Ευρώπη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, οργανωμένη και καλά προπονημένη. Παίζουν πολύ καλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα χάρη στην άμυνά τους. Γι’ αυτό κι εμείς χρειαζόμαστε μια δυνατή εμφάνιση από ψυχολογικής και τεχνικής πλευράς».

Πηγή: sport-fm.gr