Η ομιλία του Άγγελου Αναστασιάδη στα αποδυτήρια του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» μετά τη βαριά ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης δημιούργησε πολλά ερωτηματικά όσον αφορά τις προθέσεις του Άγγελου Αναστασιάδη για το μέλλον του.

Οι φράσεις «γκρεμίσαμε ό,τι χτίζαμε τόσο καιρό» αλλά κι ότι «να ξέρετε με ή χωρίς εμένα μπορείτε να πάρετε τον τίτλο. Να προσπαθήσετε να δείχνετε τον καλύτερο εαυτό σας από εδώ και πέρα», ήταν αρκετές για να δώσουν την αίσθηση πως αποχωρεί ο έμπειρος προπονητής από τους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι διατεθειμένος να χάσει άλλη μία σεζόν, όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν με τους Δώνη και Στέφενς.

Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Αναστασιάδης θα έχει σύντομα επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, ώστε να αναλύσουν τους λόγους για τους οποίους η ομάδα παρουσιάζει τέτοια εικόνα, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πλέον έχει ενδιαφέρον πως θα κινηθούν στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο μετά τα τελευταία αποτελέσματα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς απαιτούνται μεταγραφές επιπέδου Νομπόα (αλλά και χαμηλότερου) για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπως είναι γνωστό, κινούνται για την απόκτηση ενός στόπερ και ενός ακραίου φορ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να έχουν άμεσα αποτελέσματα.

*** Μετά τον Μάρτενς και ο Μαντούρο που αποκτήθηκε επί Στέφενς αναμένεται να αποχωρήσει, με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει κι ένα μέρος του συμβολαίου του ως δέλεαρ για την ομάδα που θα τον επιλέξει.

Πηγή: sport-fm.gr