Την ώρα που η ΑΕΚ φέρεται να έχει εντοπίσει στην Πορτογαλία τον πρώτο της στόχο για την επίθεση, ένας Πορτογάλος αλλά που αγωνίζεται εκτός συνόρων αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Ο λόγος για τον Ορλάντο Σα, που φέρεται να εξετάζεται από την «Ένωση» για τη θέση του σέντερ φορ.

«Μου αρέσει πολύ στη Λέγκια και την Πολωνία, αλλά είμαι 26 ετών και δεν κλείνω την πόρτα σ’ άλλες προκλήσεις. Δεν πρόκειται να αφήσω τη Λέγκια που είναι μεγάλος σύλλογος μόνο και μόνο για να πάω σε άλλη ομάδα, θα φύγω μόνο για έναν σύλλογο με κάποιο καλύτερο πρότζεκτ, πάντως πιστεύω πως σύντομα θα λάβω κάποιες προσεγγίσεις από συλλόγους», δήλωσε σε πορτογαλική ιστοσελίδα ο 26χρονος άσος, που έχει συμβόλαιο με τη Λέγκια μέχρι το 2017.

Δεν απέκλεισε, δε, το ενδεχόμενο επαναπατρισμού. «Θα ήμουν χαρούμενος, αν γύριζα στη χώρα μου, είμαι, ήδη, πολλά χρόνια έξω, πριν λίγες σεζόν με είχαν προσεγγίσει σύλλογοι από την Πορτογαλία, αλλά ποτέ δεν υπήρχε συγκεκριμένη πρόταση για να γυρίσω», επεσήμανε ο ποδοσφαιριστής και υποστήριξε πως «η ομάδα της καρδιάς μου είναι η Μπράγκα, είναι ο σύλλογος της οικογένειας μου».

Μάλιστα εξέφρασε την ελπίδα να κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας. «Ο Φερνάντο Σάντος έχει δει την απόδοση μου τη φετινή σεζόν, ξέρω πως χρειάζεται παίκτες που να πασάρουν και να σκοράρουν, συνεχίζω τη δουλειά μου και περιμένω να ποντάρει πάνω μου, εκείνος αποφασίζει», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr