Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση μετά την 6η (εξ’ αναβολής) αγωνιστική της Super League.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν πειστική εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό σε μια έδρα που οι μεγάλοι δυσκολεύονται ή στραβοπατούν. Ο ΠΑΟΚ έφυγε φέτος με το 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόμπρερτ Μακ, αλλά δεν ήταν ιδιαιτέρως απειλητικός, ενώ ο Ολυμπιακός ήρθε 1-1. Μάλιστα πέρυσι το «τριφύλλι» είχε χάσει με 1-0 στο Αγρίνιο.

Μπορεί να χρειάστηκαν 81 λεπτά για να λυθεί ο… γόρδιος δεσμός, με τον Πέτριτς να γίνεται ο ήρωας της βραδιάς από εκεί ήταν ο μοιραίος με τις ευκαιρίες που είχε χάσει, όμως αυτό που μένει στο τέλος είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου πήρε το αποτέλεσμα (1-0), συνδυάζοντας το με θέαμα.

Αυτό που πρέπει να πετάξει το «τριφύλλι» είναι το κακό διάστημα προς το τέλος του πρώτου μέρους, όπου εκτός από τον δοκάρι του Μαρτίνες οι γηπεδούχοι απείλησαν αρκετές φορές μέσα σε λίγα λεπτά.

Επιπλέον, κατάφερε να πλησιάσει στον έναν πόντο τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει στη Λεωφόρο στον δεύτερο γύρο. Αλλά αργεί ακόμη το συγκεκριμένο ματς.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση της Κυριακής (7/12, 19:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που δεν έχει χάσει ακόμη στην έδρα του, έχοντας παίξει (0-0) και με τους «ερυθρόλευκους».