Μετά την ήττα από τη Φέγενορντ με 3-1, η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, στα φιλικά παιχνίδια της, επικρατώντας με 2-0 της Αντβέρπ.

Το ματς θα μπορούσε να αρχίσει με γκολ για την Ένωση, αφού στο 1ο λεπτό ο Μάνταλος βρέθηκε σε θέση βολής εντός περιοχής και σούταρε, αλλά ο Βολφ απέκρουσε. Ήταν μια φάση που δημιουργούσε την εντύπωση ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες, αρκετές, αλλά δεν έγινε έτσι… Για την ακρίβεια, ως το τέλος του ημιχρόνου, υπήρξε ακόμη μία και ήταν για τους Βέλγους με τη λόμπα του Ντε Πάου στο 41′.

Οι κιτρινόμαυροι σκόραραν στο 45′ με τον Ανσαριφάρντ αλλά το γκολ δεν μέτρησε επειδή υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και τα πράγματα βελτιώθηκαν στο β’ μέρος. Και φάνηκε από νωρίς αυτό.

Στο 48′ η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλμπάνη, το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Μπαϊρανβάντ, για να έρθει τελικά το γκολ στο 52′. Ο Μάνταλος βρήκε τον Νεντελτσεάρου και αυτός με πλασέ από κοντά έκανε το 1-0, για να ακολουθήσει στο 54′ η ευκαιρία του αρχηγού. Δεν ήρθε εκεί το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ήρθε όμως λίγο αργότερα.

Στο 66′ ο Αλμπάνης με ωραίο σκάψιμο βρήκε δίχτυα για το 2-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την Ένωση να παίρνει τη δεύτερη νίκης της σε τρία φιλικά μέχρι στιγμής.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Τσιντώτας (75′ Γκίνης), Μπακάκης (75′ Νταντσένκο), Νεντελτσεάρου (70′ Ραντόνια), Τζαβέλλας (75′ Μιτάι), Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι (75′ Σαμπανάτζοβιτς), Μάνταλος (75′ Ρουκουνάκης), Γκαρσία (60′ Τάνκοβιτς), Ανσαριφάρντ (80′ Μαχαίρας), Αλμπάνης (80′ Χριστόπουλος).