Μπορεί το σίριαλ με πρωταγωνιστές της ΑΕΚ και τον Σέρχιο Αραούχο να έχει πολλά… επεισόδια και ενδεχομένως να έχει κουράσει τους φιλάθλους -και ιδίως τους υποστηρικτές της Ένωσης, αλλά φαίνεται πως οδεύουμε σε ένα τέλος. Και μάλιστα θετικό…

Αρχικά η Λας Πάλμας δεν έμπαινε καν σε κουβέντα για τον Αργεντινό επιθετικό, αφού η οικονομική διαφορά ανάμεσα σε αυτήν και τον ελληνικό σύλλογο ήταν μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ», τα πράγματα έχουν αλλάξει προς τον καλύτερο. Μάλιστα, λέγεται ότι οι δύο πλευρές έχουν μπει και πάλι σε προχωρημένες συζητήσεις, ώστε να κλείσει άμεσα η υπόθεση.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας, ο «Τσίνο» δεν υπολογίζεται στον σύλλογο των Κανάριων Νήσων και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Παράλληλα, ο ίδιος ο παίκτης είναι γνωστό πως δεν θα χρειαστεί πολή για να συμφωνήσει με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει δώσει την συγκατάθεσή του για να προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή και το μόνο που απομένει, είναι να τα βρουν οι δύο σύλλογοι για να τελειώσει αυτή η ιστορία με θετικό τρόπο.