Σάρκα και οστά παίρνει η συνεργασία του Παναθηναϊκού με την Αϊντχόφεν. Μετά τη συνάντηση που είχαν οι Τάκης Φύσσας και Γιόνας Κόλκα, πλέον οι πράσινοι ετοιμάζονται να μάθουν τα «μυστικά» των ακαδημιών των Ολλανδών από… πρώτο χέρι.

Κι αυτό γιατί την Πέμπτη, ο Φινλανδός (που είναι προπονητής ακαδημιών στην Αϊντχόφεν) θα παρουσιάσει στους τεχνικούς της πράσινης ακαδημίας το πρότζεκτ που χρησιμοποιεί η ομάδα του για τη στελέχωση και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Ένα πλάνο πάνω στο οποίο το τριφύλλι έχει δείξει πως στηρίζεται πάρα πολύ και προωθεί αρκετά νέα παιδιά, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Αϊντχόφεν έχει ήδη τέτοιου είδους συνεργασία και με άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους και στόχος του Παναθηναϊκού είναι να μπει σε μια τέτοια τροχιά και να αναπτύξει επαφές στο εξωτερικό. Μάλιστα, στο εγγύς μέλλον αντιπροσωπεία της ελληνικής ομάδας θα μεταβεί στην Ολλανδία για να υπάρξει εκ νέου ανταλλαγή απόψεων.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Πέμπτης –στο περιθώριο του αγώνα για το Europa League- ο Κόλκα θα βραβευτεί απ’ την πράσινη ΠΑΕ για την προσφορά του στην ομάδα, που ήταν κιόλας ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας.

Πηγή: Sport-fm.gr