Σε επαφές με τις συνδρομητικές πλατφόρμες για την κατάθεση συγκεκριμένης πρότασης όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα βρίσκεται η διοίκηση της Λίγκας. Μάλιστα, η προσφορά φέρεται να περιλαμβάνει «πακέτο» τη Super League 1, τη Super League 2 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σχετικά η εφημερίδα «Live Sport», η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος κοστολογεί το συγκεκριμένο «πακέτο» στα 70 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας στις επαφές που έχει ότι, όποιο κανάλι πάρει τα δικαιώματα, θα καταφέρει να ενισχύσει αισθητά το πρόγραμμά του την επόμενη σεζόν.

Σε μία τέτοια περίπτωση, στη Super League εκτιμούν πως έτσι θα προκύψουν περισσότερα χρήματα για τις ομάδες με μικρότερο brandname τόσο της πρώτης κατηγορίας όσο και της δεύτερης. Επίσης, θεωρούν πως αυτό το deal θα βοηθήσει και την ΕΠΟ, που έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι εντός της εβδομάδας δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις, καθώς φημολογούνται επαφές μεταξύ των στελεχών των εμπλεκόμενων πλευρών.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.